Announcement

Collapse

NEW NFPS WEBSITES & EMAIL

In order to serve you better we have moved our websites to the following domain names:

Papiao: https://papiao.is

NFPS Main Site: https://iptvprivateserver.is

NFPS Website Hispana: http://servidoriptvprivado.is

NFPS Foro Hispano: http://servidordeiptv.is

E-Mail: [email protected]
See more
See less

Mag 254 not responding, dead in the water

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • bbuzz
    started a topic Mag 254 not responding, dead in the water

    Mag 254 not responding, dead in the water

    I was trying to do my authentication reset this morning and my box stopped responding. I tried a factory bios reset, nothing. I now have a solid blue light but nothing else, mode not supported on the screen. Cannot turn on the box with the remote, have tried a remote reset ( setup and ok) nothing seems to work. Is my box fried?

  • kool620
    replied
    Hit the set button on the remote two times quickly and that will take out of the authentication page.

    Leave a comment:


  • bbuzz
    replied
    Ok, finally got this thing going, I think the problem was I had pressed every buttton on the remote, lost part of the menu. I hope nobody goes thru what I did, lost a whole day on it, but we have been doing this for years, long live IKS !

    Leave a comment:


  • JoKeRz WilD
    replied
    Originally posted by Terrain View Post
    I would wait, I think it is the service, as mine has not come back on either
    bbuzz's problem has nothing to do with the service which is working just fine!
    If it is not working for you, there is a problem on your end or maybe an IPTV reset will help you.

    Leave a comment:


  • Terrain
    replied
    I would wait, I think it is the service, as mine has not come back on either

    Leave a comment:


  • bbuzz
    replied
    Can anyone tell me where to send my Mag254 for waranTy service?

    Leave a comment:


  • bbuzz
    replied
    I have lost that part of the Menu, cannot select nand2, only 5 items in Menu now, tried reloading, boot and imageloader, no success. Will have to return box to infomir. Have contacted infomir, they have not yet responded. I think the Bios is shot. Too bad I was really enjoying that box.

    Leave a comment:


  • erics
    replied
    Reload bios but ensure that you select nand2 and not DHCP. Save and exit

    Leave a comment:


  • Terrain
    replied
    I have nothing, got the channel list to come up,but the remote is frozen. Nothing works

    Leave a comment:


  • bbuzz
    replied
    Ok now looks like I screwed up the menu in the Bios , only have 4 lines in menu, before had about 10 lines , might have to reload bios. Help anyone please.!

    Leave a comment:


  • bbuzz
    replied
    Ok, changed cable to av got blue screen, did reset, now have Tftp load screen, but it still looks dead in the water.
    Did a bios reset but when I save and exit I get Tftp load screen and it jams there, please help anyone, thanks

    Leave a comment:

Working...
X