Announcement

Collapse

NEW NFPS WEBSITES & EMAIL

In order to serve you better we have moved our websites to the following domain names:

Papiao: https://papiao.is

NFPS Main Site: https://iptvprivateserver.is

NFPS Website Hispana: http://servidoriptvprivado.is

NFPS Foro Hispano: http://servidordeiptv.is

E-Mail: [email protected]
See more
See less

Mag 254 get a black screen

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Madrid14031979
    started a topic Mag 254 get a black screen

    Mag 254 get a black screen

    Guys I need help I turn my Mag 254 on but the problem is after it says loading the screen goes black I tried doing IPTV reset but nothing I reset my modem nothing I am not getting the yellow bar or any ways to go to menu.

  • li16663
    replied
    I had that problem already what work for me I deleted the mac address reset and then reenter the mac address again

    Leave a comment:


  • macieo2
    replied
    yep ..happen to me..my mag 254 was in pal mode. went to bois and change from pal and everything works now using remote.....Unplug your box and hold the button just above the + on the volume button and plug the box still holding this button. It should bring you to the
    Bois ...hope this helps
    Last edited by macieo2; 08-20-2016, 07:57 PM.

    Leave a comment:


  • Glatt
    replied
    You are correct. The Mag is probably in Pal mode!!

    Leave a comment:


  • thegame15
    replied
    To access Bios you have to unplug the MAG 254

    On the remote press the bottom left button near the arrows (3 dots/3 lines), press and hold and aim this at your mag

    plug mag in, that should bring you to BIOS

    I'm doing this off the top of my head right now.

    Leave a comment:


  • Madrid14031979
    commented on 's reply
    I have a Roku TV but it never gave me any problems I don't even let me do the setup

  • Madrid14031979
    replied
    I'm using a HDMI cable direct to the TV this started last week but today I was trying to watch TV I don't use my mag too often because I have another private provider

    Leave a comment:


  • clarkey
    replied
    Does the setup button work after the screen goes blank?.....If so what type of TV are you using?

    Leave a comment:


  • thegame15
    replied
    Is this the first time this has happen? How is your device connected to your TV? Have you tried waiting a bit after it shows loading?

    I know that with the new middleware it hangs on a black screen for longer then usual.

    Leave a comment:

Working...
X